Om oss

 

Tina Tolevska och Stefan Svensson bestämde sig för att tillsammans satsa på detta nya roliga konceptet. Deras gemensamma kunskaper inom sina respektive yrken, tillsammans med sina duktiga medarbetare, är ju grunden för ett bra resultat
- att just DU ska kunna känna dig som "modell för en dag" eller en del av en dag -

 

 

Tina

 

Sandra (ny fotograf)

Jag har arbetat som kläddesigner
i ca 10 år och sadlade sedan om till frisör och driver idag 2 salonger.
Är extensionstekniker för Keune, och åker runt i landet och utbildar andra frisörer. Medverkar ofta på mässor och visningar. Har även jobbat mycket som makeup-assistent.

 

 

 

Jag fotograferar olika typer av porträtt för såväl personligt albumet som företagets hemsida. Min ambition är att fånga känslor på bilder som berör och blir till levande minnen. Men jag fotograferar även natur, olika typer av miljöer och är öppen för andra förslag .

 

För tillfället jobbar jag ihop med Stefan i hans studio på Kullagatan 6.

     

Gabriela

 

Stefan

Jag ÄLSKAR frisör yrket! Gick min utbildning på Petri frisörskola i 3 år
och har nu jobbat som frisör i ett år. Har även gesällbrev. Att se en positiv förändring och verkligen hitta den rätta looken för sin kund är riktigt roligt. På Solidhair har man hela tiden fått testa sin kreativitet både inne på salongen och på mässor och mode visningar.
 

Började jobba som fotograf 1984, inom porträtt-, barn-, bröllop-, reklam- och modellfotografering. Jag har även plåtat till Mixen/Lokaltidningen och NöjesNytt och nu är det många jobb till SenzaModello och ModelsWorld.
Har min lilla studio på Kullagatan 6
i centrala Helsingborg (en våning upp).

     

Evelina

 

Josefine

 

 

Mer info snart...

 

 

 

Mer info snart...

     

 

   

Webbdesign & Webbproduktion: MW Production & Design - MWPD.net