Info

 

 

• Hur många bilder tar ni ?

Det beror på vilket av våra paket du valt. Oftast tar vi många fler än vad som står där och du får alla bilderna (högupplösta) på en CD/DVD hemskickade inom ett par dagar efter du varit hos oss.

 

 

• Hur många pappersbilder får jag ?

Inga, i dagsläget har vi inget paket där det ingår några pappersbilder. Du får en CD eller DVD-skiva med alla dina bilder och kan få vanliga pappersbilder gjorda på vilket fotolabb som helst. Vi tycker att det är DU som i lugn och ro ska välja ut vilka bilder du vill ha som pappersbilder och själv välja i vilka storlekar som du vill ha dem.

 

 

• Hur lång tid tar det ?

Det beror på vilket av våra paket du valt. Tiderna där är cirkatider, det kan gå lite snabbare eller ta lite längre tid, det beror på många saker, bl.a. hur kameravan du är och hur många olika bild-idéer du har. Vi försöker alltid se till att du trivs och det får hellre ta lite längre tid och att vi får ett bra resultat.

 

 

• Hur många kläder ska jag ha med ?

Det beror på vilket av våra paket du valt...

 

 

• Får jag ta med pojkvännen, en kompis, mamma/pappa ?

Ja, det får du gärna göra. Om du vill ha flera personer med dig, säg till innan så kan vi fixa det också. Vår erfarenhet är att om det är en massa personer som tittar på dig när du blir fotograferad så blir de flesta ganska nervösa och bilderna blir sämre.

 

 

• Får jag ta med min hund/katt/häst/minigris eller annat djur ?

Ja och nej, det beror på vad det är för djur, och hur dresserat det är. Många hundar lyder inte och då kan det ju ta mycket lång tid att få ihop bra bilder om ditt djur inte sitter/ligger stilla. Du MÅSTE fråga oss om vi har möjlighet just då att plåta dig med ditt husdjur så vi kan planera för det i så fall. Hästar och andra stora djur får tyvärr inte plats i studion. ;-)

 

 

• Får jag beställa detta om jag bara är 13 år ?

Ja, men någon målsman/förälder måste godkänna detta. Om du är under 18 år måste någon målsman/förälder följa med dig till oss när vi ska fotografera dig.

 

 

• Får jag ta bilder i underkläder eller bikini ?

Ja, om du är minst 18 år och vi innan fotograferingen har pratat om exakt vad för bilder du vill ha, och vi skriver alltid en överenskommelse innan vi fotograferar i sådana fall. Vi tar inga pornografiska bilder alls.

 

 

• Får jag använda bilderna hur jag vill ?

Ja ni får fritt använda bilderna för privat bruk.


Vid all kommersiell användning skavi alltid tillfrågas först.
(Alltså om bilderna ska användas på något sätt där ni tjänar pengar på dem).


Vid användande av bilderna hos andra Modellagenturer, på sajter som ModellBilder.se eller liknande vill vi helst att ni sätter ut fotografens namn,
men vissa agenturer har tyvärr som policy att inte göra det.

Det som ska stå i så fall är detta: Fotograf Stefan Svensson, www.studiostefan.se


 

• Får jag läggga upp bilderna på "Facebook" eller andra hemsidor ?

Ja, se ovanstående fråga.

 

 

   

Webbdesign & Webbproduktion: MW Production & Design - MWPD.net